Verkoop

Particulier

Vanaf half april kunt u jaarlijks als particulier bij ons terecht voor de mooiste zomerbloeiers met een perfecte prijs kwaliteitsverhouding. De verkoop loopt door tot eind juni (bij het kopje openingstijden staat de definitieve begin- en einddatum wanneer deze bekend zijn). Naast verschillende soorten zaai- en stekperkgoed verkopen we kuipplanten, plantentassen, opgemaakte hanging baskets en manden, kruiden, bakken met een ingebouwd waterreservoir, grond en kunstmest.

Onder het kopje assortiment staat een greep van alles wat wij tijdens deze periode verkopen.

Voor grond en de bakken met een ingebouwd waterreservoir kunt u het gehele jaar rond bij ons terecht. Wel is het handig om vooraf een afspraak te maken om langs te komen. Anders is er een kans dat u voor een gesloten deur staat.

Mocht u als particulier ook geïnteresseerd zijn in de voorjaarsbloeiers die wij hebben, dit zijn zo’n 20 verschillende kleuren klein bloemige Violen en vaste planten zoals Aubrieta, Myosotis en Saxifraga, kunt u ook bij ons langs komen. We hebben er geen aparte verkoop voor zoals bij de zomerbloeiers, maar u bent wel altijd van harte welkom.

Veiling en groothandel

In februari en maart zijn de klein bloemige Violen en vaste planten goed om de kas te verlaten. Deze gaan rechtstreeks naar de veiling en groothandel. We veilen in Naaldwijk en Aalsmeer. Ons veilingnummer is 149286.