Afspraak maken

Afspraak maken

Normaal mag iedereen zo ons bedrijf binnen lopen, maar vanwege de Corona en de hierbij geldende regels, moet er nu een afspraak gemaakt worden om een bezoekje aan onze kas te brengen.

Dit kan hieronder eenvoudig en snel. 

We willen je vragen om geen afspraak te maken om alleen aardbeien af te komen halen, dat is dit jaar nu helaas niet mogelijk. 

Hoe werkt het?

Kies hieronder in de agenda de juiste dag en tijd.

Afspraak maken

De afspraak die je maakt is voor 45 minuten (excl. afrekenen/betalen). We vragen je om zoveel mogelijk alleen te komen. Je mag met maximaal 2 personen komen, maar dan moeten er wel 2 afspraken worden gemaakt. Voor kinderen t/m 11 jaar hoeft er geen tijdslot te worden gereserveerd.

Bevestiging

Wij sturen je vervolgens een bevestigingsmail met hierin de datum en de tijd. Deze e-mail hoef je niet mee te nemen. Mocht je de afspraak willen annuleren, kan dat via de link in de bevestigingsmail. 

Winkelen

We vragen je echt om op tijd te komen. Bij de ingang kan je wachten totdat wij je binnen laten. Het heeft dus geen zin om eerder of later te komen, want dan sta je voor een dichte deur. Wij controleren vervolgens of er een afspraak gemaakt is.

Ik vraag me af…

Veelgestelde vragen

 

Met hoeveel personen mag ik maximaal komen?

We vragen je om zoveel mogelijk alleen te komen. Maar je mag met maximaal 2 personen komen. Er moet dan wel voor beide personen apart een afspraak worden gemaakt. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hoeft er geen afspraak gemaakt te worden.

Hoe zit dat precies met die 45 minuten exclusief afrekenen/ betalen?

Je mag 45 minuten lang in de kas lopen. Na die tijd tellen wij in de schuur het verschuldigde bedrag bij elkaar op. Je hebt dus echt 45 minuten lang de tijd om de plantjes uit te kiezen.

Mag ik ook 2 afspraken na elkaar boeken?

Ja, wanneer je denkt het niet te redden in 45 minuten kan je 2 afspraken na elkaar inplannen. 

Stel de eerste afspraak is om 09:00 uur en je boekt een tweede om 09:30 uur, heb je uiteindelijk tot 10:15 uur de tijd om de plantjes uit te kiezen. Na die tijd rekenen we het verschuldigde bedrag uit. Maak je de tweede afspraak om 10:00 uur, heb je de tijd tot 10:45 uur. 

Mag ik ook telefonisch een afspraak maken?

Ja, dat mag. Maar we vragen je zoveel mogelijk online te reserveren. Dan kunnen we beter het overzicht bewaren. Maar is iemand niet in de gelegenheid om dit online te doen, mag er uiteraard ook gebeld worden naar 010-5112015. 

Kan ik ook planten bestellen en afhalen of thuis laten bezorgen?

Mocht je door bijvoorbeeld een ziekte uiterst voorzichtig zijn in deze tijd en liever niet zelf de kas in gaan, kun je altijd even contact met ons opnemen. Dan kijken wij wat er mogelijk is. We kunnen dan bijvoorbeeld de planten klaar zetten om af te halen. Afhalen is dus mogelijk maar doen wij niet standaard. 

Het thuis bezorgen van planten doen wij sowieso niet.

Hoe lang duurt het voordat ik een bevestigingsmail krijg?

De bevestigingsmail ontvang je direct. Hij kan ook in de spambox zitten.