Technoplant plantenbakken

Sinds een aantal jaar verkopen wij plantenbakken met een ingebouwd waterreservoir van het merk Technoplant. Hierdoor bloeien uw planten als nooit tevoren en hoeft u de planten niet iedere dag water te geven.

Wanneer u de planten in de bak heeft gepoot duurt het ongeveer 3 weken, dit ligt aan de diepte van de bak, tot de wortels de onderkant van de bak bereikt hebben. Na die tijd kunnen de wortels water uit het reservoir halen.

Het assortiment bestaat uit verschillende vormen en maten. Alle bakken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Dit zijn groen, grijs en blauw. Daarnaast zijn er ook accessoires voor de plantenbakken te koop.

 

Langwerpige bakken

De langwerpige bakken zijn speciaal ontworpen om aan reling, balkon, muur of schutting te hangen. Deze bakken hebben wij in 3 verschillende maten, van 60, 80 en 100 centimeter breed.

 

Vierkante bakken

De vierkante bakken zijn ideaal om in uw tuin neer te zetten. Ze zijn stabiel en stevig en daarom uitermate geschikt om een kuipplant in te poten. De vierkante bakken zijn in 2 maten beschikbaar, van 35 centimeter en van 45 centimeter.

 

Ronde bakken

De ronde bakken zijn zowel met als zonder haak beschikbaar. Hierdoor kunt u ze ophangen of neerzetten. De doorsnede is 25 centimeter of 35 centimeter.

 

Accessoires

Voor de langwerpige bakken verkopen wij balkonhaken. Om de ronde bakken op te hangen, kunt u bij ons terecht voor muurbeugels. De ronde bakken kunt u ook neerzetten. Hier verkopen wij speciale standaards voor.

Indien u wilt weten hoeveel water er in het reservoir zit, verkopen wij hiervoor watermeters.